Vilkår og Betingelser for kjøp av varer i Baassom Tre og Møbler med nettadresse https://treogmobler.no, kontakt e-post: kontakt@treogmobler.no, Adresse: Østsinnilinna 1244, 2870 Dokka, Norge Telefon: 92416834 Organisasjonsnummer:  MVA 891623542 NO

Vi (selger, Baassom Tre og Møbler) forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Selger sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Selger ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende.

Retur – Angrerett   Angrerettsjema kan du laste ned her

Retur ved skadet/defekt produkt
Hvis produktet er kommet ødelagt, vennligst kontakt oss så fort som mulig, ikke senere enn 3 dager fra dagen du mottok produktet (frist på 3-dager gjelder skadet produkt). Spill inn video/Ta Bilder av produktet som synliggjør skaden eller hva som er defekt, og send det med beskrivelse av hva som feiler produktet, og hvorfor det må byttes. Send det til kontakt@treogmobler.no du vil få e-post fra oss så fort vi har vurdert vurdert skaden utifra dine bilder, video, og/eller beskrivelse.

Hvis skaden er forårsaket av deg, og ikke er relatert til noe produkt kvalitetsproblem, kan du fremdeles sende det tilbake for reparasjon. Du er imidlertid ansvarlig for å betale returavgift og reparasjons gebyr. Hvis det skjer ytterligere kostnader under retur- eller reparasjonsprosessen, vil vi be deg om å ta ansvar for disse også.
Vi sender deg en regning som viser alle kostnader du må betale før vi sender produktet tilbake til deg.

Angrerett   Angrerettsjema kan du laste ned her

Hvis du (kjøper) angrer på kjøpet, kan du returnere varen senest innen 14 dager fra du mottok varen, og få tilbakebetalt total beløpet du betalte for varen i nettbutikken, fraktutgifter i forbindelse med retur av varen må du (kjøper) betale selv. Beløpet blir tilbakebetalt når selger (Baassom Tre og Møbler) har mottatt varen. Vennligst sørg for å returnere varen med originalemballasjen og under de samme forholdene du mottok den. Unntak er levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg, som feks hvis du bestiller et produkt med påskrift med navn og dato. Før varen sendes i retur må du (kjøper) sende melding om dette til Baassom Tre og Møbler på e-post til kontakt@treogmobler.no Du vil få e-post med bekteftelse på at vi har blitt informert om at angreretten skal benyttes. Angrerettskjema kan du laste ned her

Retur Adresse: Baassom Tre og Møbler v/Marie Thomle, Østsinnilinna 1244, 2870 Dokka